612 Treeni

612 Treeni tapahtuma toteutetaan Lappilan Nousun painisalilla Väre-Vintillä Kärkölän Järvelässä Itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 kello 12.00 – 17.00.

Tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran ja se on avoin kaikille halukkaille. Treenin ideana on tehdä mitä tahansa kuntoliikettä yhteensä 612 toistoa. Treeniin voivat osallistua kaikenikäiset, lapset oman jaksamisensa mukaan vanhempien mukana. Voit tulla treenaamaan myös kaverisi kanssa.

Jokainen treenaaja saa valita mieleisensä kuntoliikkeet ja tehdä harjoituksen omaan tahtiin. Harjoituksen voi tehdä salilta löytyvien kuntoiluvälineiden avulla tai käyttää oman kehon painolla tehtäviä treeniliikkeitä. Huomiona että harjoituksessa saa pitää taukoa eli 612 treeniliikettä ei ole pakko tehdä yhteen putkeen. Painisalilta löytyy erilaisia kuntoiluvälineitä.

Idean isä, Lappilan Nousun kuntonyrkkeilyryhmän ohjaaja Timo Ylönen on salilla apuna tarvittaessa antamassa vinkkejä sopivista kuntoliikkeistä. Harjoituksen voi aloittaa milloin vain tapahtuma-aikana klo 12.00 - 17.00.

Kaikille tapahtuman osallistujille annetaan diplomi muistoksi harjoituksesta. Osallistujia kannustetaan ottamaan perheenjäsenet tai kaveri/kavereita mukaan ja tekemään YHDESSÄ harjoituksen Suomen Itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Voit tehdä 612 treenin helposti myös etänä, mikäli et pääse paikalle osallistumaan 612 treeniin. 

Olethan siis mukana antamassa yhdessä toteutettavan syntymäpäivälahjan Suomelle ja suomalaisille, kaikkien tapahtumaan osallistuvien terveyttä ja liikunnallista elämäntapaa edistävällä tavalla.

612 treenin suorittamisesta annetaan jokaiselle DIPLOMI!!! Lisäksi salilla treenin käyneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan minikehonhuoltopaketti ja tarvittaessa välineiden ohjaus (Arvo yht. 70 euroa). TULE siis treenaamaan paikan päälle!!!


Tapahtumapaikka Väre-Vintin osoite: Kauppatie 7-9, Järvelä, Kärkölä