612 Treeniä

Valtioneuvoston kanslia on 28.9.2017 liittänyt hakijan ”Voimistelu- ja Urheiluseura Lappilan Nousu ry” hankkeen "612 Treeniä" Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

612 Treeniä-tapahtuma toteutetaan Lappilan Nousun painisalilla Väre-Vintillä Kärkölän Järvelässä Itsenäisyyspäivänä eli Suomen 100v. syntymäpäivänä.

Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille. Treenin ideana on tehdä mitä tahansa kuntoliikettä yhteensä 612 toistoa. Treeniin voivat osallistua kaikenikäiset, lapset oman jaksamisensa mukaan vanhempien mukana.

Jos lapset haluavat asettaa oman treenitavoitteen, voi se olla esimerkiksi 100 Suomen 100. syntymäpäivän tai 150 Kotikunta Kärkölän 150 v. juhlavuoden kunniaksi.

Jokainen treenaaja saa valita mieleisensä kuntoliikkeet ja tehdä harjoituksen omaan tahtiin. Harjoituksessa voi käyttää apuna salilta löytyviä kuntoiluvälineitä sekä omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä.

Idean isä, Lappilan Nousun kuntonyrkkeilyryhmän ohjaaja Timo Ylönen on salilla apuna antamassa vinkkejä sopivista kuntoliikkeistä. Harjoituksen voi aloittaa milloin vain tapahtumaa-aikana klo 11-16.

Kaikille tapahtuman osallistujille annetaan diplomi muistoksi harjoituksesta. Osallistujia kannustetaan ottamaan perheenjäsenet tai kaveri/kavereita mukaan ja tekemään YHDESSÄ harjoituksen Suomi 100 juhlavuoden teeman mukaisesti.

Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle osallistumaan 612 Treeniin voit tehdä sen helposti myös etänä. 

Olethan siis mukana antamassa yhdessä toteutettavan syntymäpäivälahjan Suomelle ja suomalaisille, kaikkien tapahtumaan osallistuvien terveyttä ja liikunnallista elämäntapaa edistävällä tavalla.

Tapahtumapaikka Väre-Vintin osoite: Kauppatie 7-9, Järvelä, Kärkölä