Maksa harraste/kausimaksut Smartum Saldo -verkkomaksulla

15.2.2018

Voit maksaa Lappilan Nousun järjestämien harjoitusryhmien kausimaksut Smartum Liikuntasaldolla ja Liikunta- ja kulttuurisaldolla verkkomaksulla. Harjoitusryhmät joissa maksua voit tällä hetkellä käyttää ovat lentopallo, kuntonyrkkeily ja kuntopaini.

Näin teet tälle toimipisteelle Smartum Saldo -verkkomaksun:

Selvitä haluamasi palvelun hinta esimerkiksi harrastepaikan nettisivuilta (esim. 3 päivän hissilippu 98,00 €). Klikkaa ”Siirry maksamaan”, jolloin sinut ohjataan Smartum Polku-palveluun, jossa maksu tehdään.

Kirjaudu Smartum Polkuun omilla Smartum-verkkopalvelun tunnuksillasi. Varmista, että maksu on kohdistumassa haluamallesi palveluntarjoajalle. Syötä hinta ja kirjoita viesti, joka välittyy maksun mukana liikuntapaikalle ja vahvista maksu. Suora osoite verkkomaksamiseen löytyy tästä: https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/172284/lappilan-nousu-ry.

 

Saat maksusuorituksen jälkeen sähköpostiisi maksutositteen.

Valitse joko toimipisteen valmiiksi luoma tuote tai ”Verkkomaksu”. Verkkomaksun osalta syötä hinta ja kirjoita viesti, joka välittyy maksun mukana toimipisteelle. Vahvista maksu.

Saat sähköpostiisi maksutositteen.

Löydät maksusuorituksen Smartum Polusta kohdasta ”Ostetut”. Esitä maksutositteesi.

HUOM! Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin. Smartum Saldo on työntekijän henkilökohtainen etu, eikä sillä voi maksaa esimerkiksi perhelippuja.