Oriharo Beach Games, OBG 2017 & Rantapainin SM

OBG 2017 eli Oriharo Beach Games -koko perheen liikuntatapahtuma järjestetään la 12.8.2017 Oriharon uimarannalla ja Leirikeskus Kalliopirtin alueella, os. Kalliopirtintie, Kärkölä.

 

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy!

Valtioneuvoston kanslia on 2.6.2017 liittänyt hakijan ”Voimistelu- ja Urheiluseura Lappilan Nousu ry” hankkeen "Oriharo Beach Games, OBG 2017 ja Rantapainin SM-kisat" Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Käyntejä sivulla

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Koskinen toivoo paikallisten yhteisöjen ja yritysten lähtevän mukaan tukemaan Oriharo Beach Games –tapahtumaa.

OBG 2017 –tapahtuman suojelijaksi Kärkölän kunnanhallituksen puheenjohtaja

 

Oriharo Beach Games eli OBG 2017 - koko perheen liikuntatapahtuma Oriharon uimarannalla Kärkölässä 12.8.2017 on saanut suojelijakseen kunnanhallituksen puheenjohtajan Markku Koskisen. Koskinen valittiin Kärkölän kunnanvaltuuston kokouksessa yksimielisesti johtamaan kunnanhallitusta. Koskinen oli aiemmin keväällä käytyjen kuntavaalien äänikuningas ja johti Kärkölä-ryhmän lähes 54% kannatukseen.

OBG 2017 pääjärjestäjä, urheiluseura Lappilan Nousu, sai tammikuussa tiedon, että tapahtuman rantapainiturnaus saa SM-statuksen. Tällöin OBG:n suunnittelu aloitettiin uudelta pohjalta, koska tapahtuman arvo ja luonne muuttuivat merkittävästi. Samassa yhteydessä seurassa pohdittiin, että näinkin merkittävä tapahtuma tulee tarvitsemaan suojelijan.

- Keskusteluja käytiin eri henkilöistä ja päädyimme sitten muutamia kysymään tähän tehtävään. Helmi-maaliskuussa aloitettu suojelijan hakukierros ei kauan kestänyt, vaan ensimmäisenä vaihtoehdoissa ollut Koskinen lupautui mielellään tehtävään. Tällöin ei siis ollut vielä tiedossa kuntavaalien tulokset, kertoo OBG 2017 tapahtumapäällikkö, Lappilan Nousun varapuheenjohtaja Jari Rantala.

Suomi 100 ohjelmasta lisäarvoa, yrityksiltä toivotaan tukea

OBG 2017 tapahtuman järjestelyt ovat kiivaassa vauhdissa. Suuret linjat ovat muotoutumassa kohdalleen ja tapahtuman yksityiskohtia päästään viilamaan.

- Ilmoittauduimme jo aiemmin mukaan valtakunnalliseen Unelmat Liikkeelle tapahtumaverkostoon, mikä on osa Suomi 100 ohjelmaa. Viime viikolla saimme valtioneuvoston kansliasta erittäin mieluisen tiedon, että OBG 2017 ja Rantapainin SM-kisat täyttää Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelman perusedellytykset ja on liitetty mukaan Suomi 100 tapahtumiin, Jari Rantala iloitsee.

- Suuri työ on kuitenkin vielä rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Paikallisilta yrityksiltä ja yhteisöiltä toivoisimmekin nyt lisää tukea ja samanlaista yhteen hiileen puhaltamista, kuin OBG:ssä kanssajärjestäjinä mukana olevilta urheiluseuroilta ja yhdistyksiltä.

Rantalan toiveeseen paikallisten yritysten tuesta OBG:lle yhtyy myös tapahtuman suojelija Markku Koskinen. 

- Kärkölässä ei ole ollut koko perheen kesätapahtumia oikeastaan lainkaan. Nyt kolmannen kerran järjestettävästä kesäisestä rantatapahtumasta on tarkoitus saada perinne Kärkölään. Teemme OBG:llä Kärkölää tunnetuksi Päijät-Hämeessä ja koko Suomessakin, Rantala painottaa.

OBG:n monipuolisesta ohjelmatarjonnasta löytyy jokaiselle jotain.

Tapahtumaan olemme saaneet järjestettäväksi avoimet Rantapainin SM-kilpailut.

Lisäksi tapahtumassa tulee olemaan beach volley -turnaus kahdessa eri sarjassa, kaikille ilmainen rantajumppa, lasten minijalkapalloturnaus, köydenveto (3 henkisin joukkuein), tukinheitto, lapsille ilmainen temppurata kilpailuineen, poniratsastus, koirakärryajelu, Oriharon ympärijuoksu ja Kickbike -kisa sekä pihasuunnistusrata. 

Lounasruokailu koko tapahtuman ajan Kalliopirtillä ja Nousun buffetti sekä makkaranmyynti rannalla.

Lappilan kyläyhdistys järjestää "Kulttuuria rantsuun" eli live-bändi Werner Bros. esiintyy rannalla. Pienpajan nukketeatteriesitys Kalliopirtillä sopii sekä lapsille että aikuisille. 

OBG:n Tapahtumatorille tulee paikallisia myyjiä myymään tuotteitaan.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy!

Seuraa kotisivuamme sekä https://www.facebook.com/OBG2018/?ref=bookmarks

Tule mukaan Oriharo Beach Gamesin yhteistyökumppaniksi, toimijaksi tapahtumaan tai vapaaehtoisiksi auttaviksi käsiksi!

 

Tapahtuman järjestelyt ovat täydessä vauhdissa. Jos haluat olla mukana ota yhteyttä Lappilan Nousun toimistotyöntekijään ja OGB-tapahtumakoordinaattoriin Marjo Wellingiin lappilan.nousu@gmail.com, 044 700 5877 

 

Kisapaidat myynnissä Lappilan Nousun Buffetissa Oriharossa!

Oriharo Beach Games 2017 ja Rantapainin SM-kisat t-paitoja myydään tapahtumapaikalla. Paidan selkäpuolella Kärkölä 150 logo.

Lasten koot maksavat 10€ ja aikuisten 15€. Kysy edullista perhetarjousta! 

Paitoja on valkoisia ja sinisiä. Tule ostamaan omasi!

Kisapaidat lasten koot 10€

90-100 cm

110-120 cm

130-140 cm

150-160 cm


Aikuisten koot 15€

XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL

 

Oriharo Beach Games ja Rantapainin SM-kisat on mukana myös Unelmat Liikkeelle -tapahtumaverkostossa.

Lue lisää: www.unelmatliikkeelle.fi

Oriharo Beach Gamesin Unelmat Liikkeelle tapahtumasivu löytyy tästä 
Klikkaa osallistumisesi OBG:hen tapahtumasivulla!