KKI - Kehonhuoltoa ja liikettä Kärkölään

Sunnuntain 15.10. avoimissa starttitapahtumissa Järvelän ja Lappilan liikuntapuistoissa liikutettiin liikkumisintoisia ja polkaistiin käyntiin Lappilan Nousun ja Hurmagroupin Kunnossa kaiken ikää ohjelmahanke "Kehonhuoltoa ja liikettä Kärkölään".

Hankkeen tavoitteena on perustaa laajalle ikäryhmälle ohjattuja matalan kynnyksen lähiliikunta- ja kehonhuoltoryhmiä Järvelään, kirkonkylään ja Lappilaan. Kysynnän ja sopivien tilojen löytymisen ehdoilla mahdollisesti myös muihin kyliin.

21.-22.10. aloittaneiden kyläryhmien kokoontumispaikka on Järvelässä Väre-Vintti, kirkonkylässä ent. koulun liikuntasali/Kankahaispirtti ja Lappilassa ent. koulun liikuntasali. 

Hankkeen toteuttamisaika on l​okakuusta 2017 tammikuulle 2018. Tällä aikavälillä ohjattuja kokoontumisia on suunniteltu viikoittain. 

Myös ryhmien osallistumismaksussa on matala kynnys: koko kaudelta, sisältäen 10 ohjattua kokoontumista, osallistumismaksu on 30€. Mahdollista on maksaa myös 15€ eli viiden osallistumiskerran puolikausimaksu. 

Hankkeen toimintaa pyritään jatkamaan kevätkaudella. Liikuntakipinän saaneita ohjataan mukaan myös muuhun kunnassa järjestettävään liikuntatoimintaan.  

Paikallisilla yrityksillä on mahdollisuus ostaa hankkeen ryhmiin asiakaspaikkoja, joko omille työntekijöille tai hankkeen yhteistyökumppaneina. 

Lisätietoja sähköpostitse lappilan.nousu@gmail.com tai puhelimitse 044 700 5877

Hankkeelle on avattu oma julkinen facebook-ryhmäsivu. Lisäksi liikuntaryhmien osallistujien kesken sovitaan ryhmittäin sopivimmat tiedotustavat.