OBG Biitsit (beach volley)

Oriharo Beach Gameseissa pelataan beach volleyta kahdessa sarjassa.

SEKASARJA - Masters of OBG
Sekasarjassa joukkueen muodostaa yksi nais- ja yksi miespelaaja. Vaihtopelaajia ei joukkueessa ole. Sarja on tarkoitettu beach volleyn harrastajille ja pelataan beach volley säännöin, kuitenkin niin, että sormipassi on sallittu, eikä sen puhtauteen puututa. HUOM! Sekasarjan pelit aloitetaan Oriharossa 12.8. jo klo 10. Sarjaan otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 8 joukkuetta. Loppuottelu pyritään pelaamaan klo 13 alkaen.

HÖNTSÄSARJA - Oriharo rookies 

Höntsäsarjaan voi osallistua 2-4 henkisillä joukkueilla eli pelaajien määrä kentällä voi vaihdella kahdesta neljään. Miespelaajien määrä kentällä on kuitenkin rajoitettu kahteen. Sarja on tarkoitettu beach volleyta vähemmän pelanneille. Pelisääntöihin voidaan tarvittaessa tehdä helpotuksia turnauspaikalla yhdessä sopien. Höntsäsarjan pelit alkavat n. klo 13 ja sarjaan otetaan mukaan max. 6 joukkuetta (ks. joukkueen kokoonpanovaihtoehdot tarkemmin tästä uutisesta).

Höntsäsarjaan ilmoittautuneet:
12.6. Team Itäraja
19.6. Martan tiimi
20.7. Team Tuhotytöt

Osanottomaksu molemmissa sarjoissa on 10e/joukkue

Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake on alla. Maksamalla joukkueesi osanottomaksun ennakkoilmoittautumisen yhteydessä Lappilan Nousun tilille  FI49 5204 0820 0079 49 varmistat parhaiten mukaanpääsynne. Kirjoita maksaessasi viestikenttään joukkueen nimi ja sarja mihin osallistutte.BEACH VOLLEYN LAJIOPASTUS OBG:ssä

Lappilan Nousun lentopalloilijat ovat paikalla antamassa ilmaista lajiopastusta 
n. klo 13.30-15. Toinen kentistä on ko. aikana lajikokeilijoiden vapaassa käytössä. 

Ilmoittautuminen OBG 2017 beach volley turnauksiin

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.