Kohti OBG:tä blogi

Talvinen, mutta jo aavistuksen keväiseltä tuntunut OBG näyttämö eli Oriharon uimaranta kuvattuna 14.2. 2018

Hyvää Ystävänpäivää!

Ilmassa oli tänään selkeästi kevättä! Niinpä onkin mitä mainioin päivä aloittaa Kohti OBG:tä -blogi tälle vuodelle. Viime vuonna aloitin blogin yli kuukautta myöhemmin, 20.3.2017 Kevätpäiväntasauksen päivänä.

Siitäpä mentiinkin kevättä ja kesää eteenpäin varsinaista haipakkaa aina sinne h-hetkeen asti.  Nyt ollaan aikaisemmassa, sillä OBG-päivälaskuri näiden Nousun nettisivujen etusivulla on jo hyvän aikaa nakuttanut. Päivälukema on nyt 170. Mikä tarkoittaa, että lauantai 4.8.2018 tulee olemaan tämänvuotinen OBG-tapahtumapäivä. Merkatkaapa päivä kalenteriin jo nyt!
 

Oriharon uimarantaa kiertää latu. Tässä suksibaanaa uimarannan parkkipaikalla eli OBG Tapahtumatorilla.

Uusi tapahtumakoordinaattori hyppää remmiin 5.3. 2018 ja siitä vauhti alkaa tänäkin vuonna kiihtyä. Siihen, mitä kaikkea nyt neljättä kertaa järjestettävä koko perheen liikunnallinen tapahtumapäivä tulee tänä vuonna sisältämään, pääset sinäkin vaikuttamaan.

Lappilan Nousun poppoo OBG:n pääorganisoijana toivoo mukaan kanssajärjestäjiksi entistä enemmän paikallisia yhdistyksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.

Talkoohommia riittää varmasti kaikille halukkaille! Samoin kaikki vanhat ja uudet yhteistyökumppanit toivotetaan tervetulleiksi!

Latu kulkee SM-rantapainien hiekkamolskin halki.

OBG:n yhteydessä mitellään jälleen Rantapainin avoimet SM-kisat. Varmasti beach volley turnaus ja monet muut aiemmin tai viime vuonna mukaan tulleet aktiviteetit ovat taas mukana. Kaikkia voidaan viilata piirun verran paremmiksi ja aina jotain uuttakin on hyvä saada mukaan.

Laitetaan siis parannusehdotukset ja uutuudet mietintään, vedetään hetki vielä henkeä, ja räväytetään maaliskuussa täysi OBG 2018 rähinä päälle.
 

OBG 2017 tapahtumakoordinaattorin hommat alkavat kohdaltani olla pulkassa. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta! Mukana talkoohommissa aion tosin heilua tänäkin vuonna ja ehkä jonkun blogipätkänkin raapustella. On tää OBG vaan niin hieno juttu!

Ystisterkuin,
Marjo