Turnausraportti ja kuvia

11.10.2021

Kärkölän VLC 9.10.2021

Viking Line Cup -kauden 2021-2022 avausosakilpailu palloiltiin Kärkölän upouudessa liikuntahallissa lauantaina 9.10. täysin sarjoin (9 nais- ja 9 miesjoukkuetta). Peli-ilo vuoden koronatauon jälkeen oli käsinkosketeltavaa. Iso kiitos kaikille mukanaolleille hienosta turnauspäivästä!

Naisten harrastesarjassa voiton vei vahvoilla otteilla HyvinKääk. Kakkos- ja kolmossijoista käytiin keskinäisessä ottelussa tiukka vääntö Topeno Teamin ja Woodyjen kesken. Kolmas erä kääntyi Topenon voittoon, joten he sijoittuivat toiseksi ja Woodyt kolmanneksi.

Muut sijat jakautuivat seuraavasti: 4. TöppöSet, 5. BV Leidit, 6. Sunny Volley, 7. EräTauko, 8. SuVo Girls, 9. KaVe

Miesten harrastesarjassa HUPS X oli selkeä ykkönen. Kakkoseksi sijoittui Blues Volley ja kolmanneksi E-Save, joka koostui tutummalla nimellä Topeno Teamin miehistöstä.

Tiukin vääntö käytiin sijoista 4. -5. Herralan Hukkien ja lammilaisen KuoSun välillä. Keskinäisessä ottelussa nelossija ratkesi Herralalle kolmannen erän 10-9 (pistekatto 10) voitolla. Sijojen 6-9 järjestys oli: 6. VKM, 7. HyKis, 8. Iitin Pyrintö, 9. KloPa

Turnauspäivä oli jännittävä myös järjestäjille, koska kyseessä oli ensimmäinen Lappilan Nousun isännöimä Viikkariturnaus. Toki kokemusta löytyi "koneistosta" paljon aikaisemmilta vuosilta, mutta oli mukava todeta, että vielä vanha järjestelymuisti toimii ja seuran lentopalloporukka oli innokkaana koko päivän talkoissa mukana. 

Tunnelmat turnauksen jälkeen olivat pitkästä päivästä huolimatta iloiset ja yhdessä todettiin, että kun hieman verrytään, niin pistetään öljytyin rattain vielä vähän paremmaksi kauden toisessa osaturnauksessa 12.3. 2022.

Turnausbuffetissa riitti tasaisesti asiakasvirtaa ja arviolta yhteensä kolmisenkymmentä katsojaa viihtyi päivän mittaan katsomon lehtereillä pelejä seuraamassa. Paikallisille turnauksesta oli infottu matalalla profiililla vain facebookin kunnan tapahtumaryhmässä katsojien koronaturvallisuustoimia korostaen. Hienoa oli silti nähdä useampi paikallinen asukaskin, jotka tulivat katsomaan paitsi turnausta, niin tutustumaan samalla uuteen halliin.

Erityiskiitokset buffetin kannattamisesta menevät:1) erään miesjoukkueen jäsenelle ja hänen kolmelle ihanalle lapsukaiselleen, jotka taisivat päivän aikana ostaa koko buffan laajan tarjonnan läpi, kulloisenkin käynnin ostokset tasapuolisesti toisilleen jakaen. 

2) naapurikunnan (Hollola) Herralan Hukkien naisille, jotka siitä huolimatta, että jäivät ensimmäiselle varasijalle naisten turnauksen täytyttyä pikaisesti ilmoittautumisen aukeamisen jälkeen, saapuivat kannustamaan seuran miesjoukkuetta. Onneksi 12.3. pääsette Hukattaret mukaan!

Erinomaista Viikkarikauden jatkoa sekä pelaajille että järjestäjille toivotellen!

Marjo/Lappilan Nousun lentispoppoo