Ajankohtaista

Lappilan Nousun työntekijän yhteystiedot

 

Lappilan Nousussa aloittaa syyskuun 2018 alusta Katja Joensuu osa-aikaisena toimistotyöntekijänä. Katjan kautta tehdään mm. Väre-Vintin vuokraukset, laskutukset sekä varainhankintaan liittyvät asiat. 

Katjan yhteystiedot syyskuun alusta ovat: lappilan.nousu@gmail.com, 044 700 5877.

Väre-Vintin varaajille tiedoksi


Salin avain on nyt vastuullisen vuoronvarajaan noudettavissa ennen varatun vuoron alkua Ravintola Silver Arrowista os. Hähkäniementie 1 Järvelä, 040 584 4342.

Avain kuitataan omalla allekirjoituksella ja palautetaan välittömästi salivuoron jälkeen samaan paikkaan.

Lisätietoja ja uudet Väre-Vintin varaukset: lappilan.nousu@gmail.com, 044 700 5877

Noora Pöllänen Tallinn Open 2016 -tutnauksessa

Noora Pölläsen kansainvälinen painiura käyntiin Tallinnassa

 

Tallinnassa käytiin 1.-3.4. kansainvälinen junioreiden painiturnaus Tallinn Open 2016. Turnaukseen osallistui noin 1800 painijaa ympäri maailman. Kauimmaiset painijat saapuivat Yhdysvalloista. Kärkölästä Lappilan Nousua edustava Noora Pöllänen osallistui uransa ensimmäiseen kansainväliseen painiturnaukseensa. Nuorelle lupaavalle painijalle ulkomaille ottelemaan lähteminen on aina iso juttu, niin myös Nooralle. Alkuun näytti siltä, ettei jännitystä ole havaittavissa tytöllä lainkaan. Ottelupäivänä kuitenkin perhosia alkoi pörräämään hieman vatsanpohjassa.

Kilpailupäivä alkoi hieman kangerrellen, sillä kisapaikalla oli teknisiä ongelmia saada kaikkien mattojen näyttöruutuja toimimaan. Aika alkoi käymään pitkäksi, kun ei tiennyt milloin kilpailut pääsevät käyntiin. Noora ”tappoi” aikaa lepäilemällä katsomon penkeillä. Olisihan sitä voinut olla hotellilla hieman pitempäänkin, muuta kun ei näistä aina tiedä etukäteen. Ja että missä vaiheessa omat ottelut alkavat.

Noin tunnin päästä alkuperäisestä aikataulusta, ottelut pääsivät vauhtiin. Meillä alkoi sitten jännittäminen, että missä vaiheessa tulikaste Nooralla alkaa. Odottelua jatkui pitkään ja juoksimme seuraamassa ottelulistoja näyttöruuduilta tasaiseen tahtiin. Lopulta puolen päivän jälkeen ilmestyi näyttöön tyttöjen 2004 ja nuoremmat sarja 35 kg, jossa oli myös Nooran ensimmäinen ottelu. Vastaan asettui sinisissä trikoissa paininut Viron Keliwa Asu. Noora lähti painimaan ennakkoluulottomasti virotarta vastaa ja päätti ottelun vajaan minuutin kohdalla selätykseen.

Seuraavaksi vastaan Nooralle asettui Suomen Nella Honkaniemi. Tytöt kohtasivat ensimmäistä kertaa toisensa. Ottelu oli tiukka loppuun saakka, eikä tappio Nellalle harmittanut suuremmin. Vielä oli mahdollisuuksia mitaliotteluihin tappiosta huolimatta.

Kolmanteen otteluun Noora sai vastaansa Venäjän Viktoriia Astafevan. Venäjän tyttö oli taitava painija ja hallitsi ottelua alkuun. Astafeva siirtyi nopeasti 8-0 johtoon, kunnes noin puolentoista minuutin kohdalla puri Nooran niskalenkki ja Venäjän tytön hartiat kastuivat mattoon. Näin sinetöityi Nooralle lohkon toinen sija ja pääsy pronssiotteluun.

Aikaa ei kauan vierähtänyt kun mitaliottelut käynnistyivät, enkä hieman liiankin nopeasti. Sillä edellisestä ottelusta ei ennättänyt kulua kuin noin 20 minuuttia. Valmistautuminen otteluun jäi näin hieman vajaaksi ja energiatankkaus kolmen kovan ottelun jälkeen kesken. Varsinkin kun hienoista nuhaa ja yskää oli Nooralla, olisi ottelujen välit saanut olla hieman pitempiä.

Joka tapauksessa pronssiotteluun lähdettiin ja vastassa oli kokenut kaksi vuotta Nooraa vanhempi HPM:N Mia Vainio. Tytöt tunsivat toisensa jonkin verran ja se kuvastui myös ottelussa. Tytöt tarkkailivat toisiaan ja Miia napsi välillä pisteitä taakse menoista. Nooralla oli myös ottelun aikana hyvin niskalenkki kiinni, mutta tuomarin pilli keskeytti ottelun ottelijoiden ajauduttua ulos painialueelta. Vainoin johtaessa toisella jaksolla alkoi sitten näkyä väsymys ja voimien hupeneminen Nooralla. Ja niinpä hieman helpohkosti Vainio sai piste-eron kasvatettua 14-4. Tämä tiesi sitä, että Nooran painiuran ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissa kotiin viemiseksi oli sarjan 4. sija.

Kaikkiaan kilpailumatka Tallinnaan oli tytölle varmasti ikimuistoinen. Seuraavan kerran on helpompi lähteä kv.-kilpailuihin, kun ns. neitsytmatka on suoritettu. Myös Eini ja Marko Pöllänen, isoveli Oskari sekä valmentajana toiminut Jari Rantala olivat tyytyväisiä kisamatkaan ja Nooran saavuttamaan tulokseen. Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan Koululiikuntaliiton mestaruuspaineihin Kuortaneelle, jotka käydään toukokuun puolessa välin. 

SYYSKOKOUSKUTSU

 

Lappilan Nousu ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 29.11.2015 KLO 14:30 alkaen. Paikka: Villa Viertola, Vanhatie 5, Järvelä.

Kokouksessa käsitellään sääntöjenmääräämät asiat, mm. valitaan seuran puheenjohtaja ja johtokunta sekä vahvistetaan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2016. 

Kokouksessa paikalla TUL:n aluepäällikkö Marjo Lehtinen.

Kahvitarjoilu

Johtokunta

 

TERVETULOA

Klikkaamaalla Veikkauksen banneria tuet seuraamme

 

Seuramme on mukana VALOn (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry) 

ja Veikkauksen yhteistyössä, jolla sinä voit suoraan tukea seuramme toimintaa. 

Pelaamalla seuramme sivujen kautta saat voittosi suoraan pelitilillesi ja pystyt 

seuraamaan omaa pelaamistasi. Samalla tuet seuramme toimintaa. 

Seuramme saa verkkokumppanuudesta palkkion, joka perustuu seuran sivujen 

kautta tapahtuneeseen Veikkauksen pelien pelaamiseen.

 

Lappilan Nousun uudet kotisivut ovat avautuneet. Sivujen kehitystyötä tehdään edelleen ja syötetään tietoja sisään. 

Jäsenet pääsevät kirjautumaan jäsensivuille käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Mikäli tarvitset välittömästi salasanan, niin ottakaa yhteyttä Jari Rantalaan. Salasanat jaetaan henkilökohtaisesti painiharjoituksissa. 

 

Jäsensivun kautta pääset muuttamaan mm. omia tietoja sekä vaihtamaan salasanan.