Arkisto

Käyntejä sivulla

612 Treeniä Suomen itsenäisyyden 101v juhlapäivänä612 Treeniä-tapahtuma toteutetaan Lappilan Nousun painisalilla Väre-Vintillä Kärkölän Järvelässä Itsenäisyyspäivänä eli Suomen 101v. syntymäpäivänä.

Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran ja on avoin kaikille halukkaille. Treenin ideana on tehdä mitä tahansa kuntoliikettä yhteensä 612 toistoa. Treeniin voivat osallistua kaikenikäiset, lapset oman jaksamisensa mukaan vanhempien mukana.

Jokainen treenaaja saa valita mieleisensä kuntoliikkeet ja tehdä harjoituksen omaan tahtiin. Harjoituksen voi tehdä salilta löytyvien kuntoiluvälineiden avulla tai käyttää oman kehon painolla tehtäviä treeniliikkeitä. Huomiona että harjoituksessa saa pitää taukoa eli 612 treeniliikettä ei ole pakko tehdä yhteen putkeen. Painisalilta löytyy kuntoiluvälineitä.

Idean isä, Lappilan Nousun kuntonyrkkeilyryhmän ohjaaja Timo Ylönen on salilla apuna antamassa vinkkejä sopivista kuntoliikkeistä. Harjoituksen voi aloittaa milloin vain tapahtumaa-aikana klo 14-17.

Kaikille tapahtuman osallistujille annetaan diplomi muistoksi harjoituksesta. Osallistujia kannustetaan ottamaan perheenjäsenet tai kaveri/kavereita mukaan ja tekemään YHDESSÄ harjoituksen Suomi 101v kunniaksi.

Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle osallistumaan 612 Treeniin voit tehdä sen helposti myös etänä. 

Olethan siis mukana antamassa yhdessä toteutettavan syntymäpäivälahjan Suomelle ja suomalaisille, kaikkien tapahtumaan osallistuvien terveyttä ja liikunnallista elämäntapaa edistävällä tavalla.

612 treenin suorittamisesta annetaan jokaiselle diplomi.

 

Haaste kunnan virkamiehille, luottamushenkilöille sekä urheiluseurojen hallituksille.

Lappilan Nousu haastaa kunnan virkamiehet ja -naiset, kunnan hallituksen, kunnanvaltuuston ja lautakuntien jäsenet suorittamaan 612 treenin Suomen Itsenäisyyspäivänä.

Lisäksi haastamme Kärkölän kaikkien urheiluseurojen hallituksien jäsenet suorittamaan 612 treenin.

Tapahtumapaikka Väre-Vintin osoite: Kauppatie 7-9, Järvelä, Kärkölä 

 

Lappilan Nousu ry:n johtokunta