Lentopallon Viking Line Cup Kärkölä 1.10. 2022

16.9.2022

Etenkin naisten harrastesarjan osalta hyvin suosittu lentopallon Viking Line cup-kausi 2022-2023 avataan jälleen Kärkölässä liikuntahallilla Lappilan Nousun järjestämänä la 1.10. Avausturnauksen toinen sarja on sekasarja.

Turnauksen naisten sarja täyttyi heti turnausilmoittautumisen avauduttua. Varasijalle voi yhä ilmoittautua. Toinen sarja Kärkölän turnauksessa on tällä kertaa sekasarja, johon mahtuu hyvin joukkueita vielä mukaan. Järjestävän tahon omakin joukkue sarjaan on rakentumassa. 

Lisätietoa turnauksesta ja ilmoittautuminen Viking Line cupin uusittujen nettisivujen kautta vikinglinecup.yhdistysavain.fi

Alla poimintona sekasarjan säännöt. Kootkaa oma sekaritiimi ja ilmoittautukaa mukaan!


Sekasarja
Sarja on tarkoitettu harrastejoukkueille. Joukkueessa saa eräkohtaisesti pelata korkeintaan yksi (1) kaudella 2022 – 2023 paikallissarjaan luetteloitu (mies)pelaaja. Lisäksi joukkueessa on oltava aina vähintään kaksi naispelaajaa kentällä (Sekasarjaa ei voi aloittaa yhdellä naispelaajalla, mutta jos naispelaaja loukkaantuu, sitä voi jatkaa yhdellä naispelaajalla). Naispelaajilla ei ole sarjarajoituksia, verkon korkeus on 243 cm, aloitus suoritetaan ala-aloituksena, miespelaajan etukentän hyökkäys tapahtuu sormilyöntinä tai jujuna, takakentän hyökkäys voi tapahtua myös iskulyöntinä, mutta ei etukenttäpelaajan toimesta, miespelaaja ei saa torjua eikä tehdä torjuntayritystä naispelaajan etukentän kolmannesta kosketuksesta. Takakentän hyökkäyksen voi torjua. Naispelaajalla hyökkäyksessä ei ole rajoitusta.