VLC Kärkölä 1.10.2022 Naisten sarjan turnausinfo ja alkulohkojen otteluohjelma

28.9.2022

Valitettavasti turnauksen sekasarja jouduttiin perumaan vähäisen osanottajamäärän/peruutusten takia. Naisten sarjaan saatiin kuitenkin järjestävän seuran oma joukkue mukaan. Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy!

TURNAUSINFO

Tervetuloa pelaamaan tai katsojaksi Viking Line Cupin kauden 2022-2023 naisten harrastesarjan avausturnaukseen Kärkölään, kuntakeskus Järvelän liikuntahalliin!

Saliin pääsee klo 8.30 ja pelit alkavat klo 9

Tupakointi ei ole sallittua liikuntahallin piha-alueella. Järjestämme erillisen tupakointipaikan.

Turnauksessa palvelee Lappilan Nousun buffetti. Buffetissa käy käteismaksu ja mobilepay.

HALLILLE SAAPUMINEN

Liikuntahallin osoite on Virkatie 4, Kärkölä. Virkatie on nyt normaalisti läpiajettavissa.

Parkkipaikkoja on rajoitetusti liikuntahallin edessä. Hallin lähellä toisella puolella Virkatietä on kunnanviraston ja vanhan kirjaston pihan parkkialueet käytössä.

Mikäli nämä täyttyvät, on Opintiellä lisäksi terveyskeskuksen parkkipaikka. Parkkipaikalta on reittiä Pormestarinkuja-Virkatie n. 200m kävelymatka hallille.

Hallin sijainti ja parkkipaikat on merkitty liitteenä olevaan ajo-ohjekarttaan.

PELIJÄRJESTELMÄ

Turnausjoukkueet on jaettu kahteen neljän joukkueen alkulohkoon. Kaikille joukkueille tulee alkulohkoissa 1 tuomarivuoro, joka voi olla myös toisen alkulohkon pelissä!

Alkulohkoissa pelataan yksinkertainen sarja kahden erän otteluina 25 pisteeseen (pistekatto 25).

Ristikkäis- ja sijoitusotteluissa pelataan kahden voittoerän ottelut. Jos erävoitot ovat tasan 1-1, pelataan ratkaiseva kolmas erä 15 pisteeseen (pistekatto 15).

Alkulohkojen voittajat jatkavat suoraan välieriin. Lohkokakkoset ja -kolmoset pelaavat ristikkäisottelut, joiden voittajat jatkavat välieriin ja hävinneet pelaavat sijoista 5-6.

Lohkoneloset pelaavat suoran sijoitusottelun sijoista 7-8.

ALKULOHKOJEN OTTELUOHJELMAT JA OHJEELLINEN AIKATAULU

Pelataan kolmella kentällä tunnin protokollalla. Alkulohkojen jälkeen on mahdollista pitää vähän pidempi tauko joukkueiden yhteisellä päätöksellä.

HUOMIOIKAA, ETTÄ KAIKILLA JOUKKUEILLA ON ALKULOHKOJEN OTTELUISSA KLO 9-12 AINA JOKO PELI- TAI TUOMARIVUORO. TUOMARIVUORO VOI OLLA TOISESSA LOHKOSSA!