VLC Kärkölä 25.2.2023 Turnausinfo ja otteluohjelmat

22.2.2023

Kärkölän Viking Line cup harrastelentiskiertueen osaturnaus pelataan sekä naisten että miesten sarjassa täysin 9 joukkueen ottelukaavioin!

Turnaus pelataan Kärkölän uudella liikuntahallilla (kuntakeskus Järvelässä) os. Virkatie 4, Kärkölä.

 

HUOM!

Turnaukseen osallistuu siis yhteensä 18 joukkuetta, joten liikuntahallin lähiympäristön parkkipaikat täyttyvät etenkin klo 13-14 välillä, kun molempien sarjojen pelaajat ovat yhtä aikaa paikalla.

Paikallisia katsojia pyydetäänkin reippailemaan paikalle tai jättämään autonsa hieman kauemmas parkkiin.


Turnauksessa pelataan ensin naisten sarja. Saliin pääsee klo 8.30 ja pelit alkavat klo 9. Kaikilla naisjoukkueilla on joko peli- tai tuomarivuoro klo 9. 

Joukkueilla on hyvä olla omat pillit tuomaritehtävien hoitoa varten. Järjestäjillä on muutama varapilli.

Miesten pelit alkavat välittömästi naisten turnauksen päätyttyä n. klo 14. 

Turnausmaksu 90€/joukkue maksetaan Lappilan Nousun tilille FI49 5204 0820 0079 49. Kirjoittakaa viestiosioon "VLC Kärkölä 25.2." ja joukkueen nimi ja sarja. Jos maksu ei näy seuran tilillä ennen turnausta, ottakaa maksukuitti mukaan turnaukseen. 

Muistattehan täyttää myös pelaajaluetteloinnin mieluiten sähköisesti etukäteen: https://vikinglinecup.yhdistysavain.fi/yhdistys/pelaajaluettelointilomake/

Tupakointi ei ole sallittua liikuntahallin piha-alueella. Järjestämme erillisen tupakointipaikan.

Turnauksessa palvelee Lappilan Nousun buffetti. Buffetissa käy käteismaksu ja mobilepay.

Liitteenä otteluohjelmien lisäksi myös ajo-ohjekartta ensi kertaa Kärkölän turnaukseen saapuville. Karttaan on merkitty turnauksen käytössä olevat parkkialueet.

Liitteet