VLC Kärkölä 21.10. 2023 Turnausinfoa ja otteluohjelmat

17.10.2023

Turnauksen molemmat sarjat ovat täynnä!

Harrastelentiksen Viking Line Cupin osaturnaus pelataan Koskisen Areenalla eli Kärkölän liikuntahallilla (kuntakeskus Järvelässä) os. Virkatie 4, Kärkölä.

Turnaukseen osallistuu yhteensä 18 joukkuetta, joten liikuntahallin lähiympäristön parkkipaikat täyttyvät etenkin klo 13-14 välillä, kun molempien sarjojen pelaajat ovat yhtä aikaa paikalla.

Liitteenä on pdf.tiedostoina otteluohjelmien lisäksi ajo-ohjekartta, mihin on merkitty turnauksen käytössä olevat parkkialueet.
 

Paikallisia katsojia pyydetään reippailemaan paikalle tai jättämään autonsa hieman kauemmas parkkiin.

Turnauksessa pelataan ensin naisten sarja. Saliin pääsee klo 8.30 ja pelit alkavat klo 9. Kaikilla naisjoukkueilla on joko peli- tai tuomarivuoro klo 9. 

Miesten pelit alkavat n. klo 14 naisten turnauksen päättymisen jälkeen.

Joukkueilla on hyvä olla omat pillit tuomaritehtävien hoitoa varten. Järjestäjillä on muutama varapilli.

Jos ette ole vielä maksaneet turnausmaksua 90€, maksakaa se mahdollisimman pian Lappilan Nousun tilille FI49 5204 0820 0079 49. Kirjoittakaa viestiosioon "VLC Kärkölä 21.10." ja joukkueen nimi ja sarja. Jos maksu jää viime tippaan eikä näy seuran tilillä ennen turnausta, ottakaa maksukuitti mukaan turnaukseen.

Muistattehan myös täyttää pelaajaluetteloinnin sähköisesti etukäteen: https://vikinglinecup.yhdistysavain.fi/yhdistys/pelaajaluettelointilomake/


Tupakointi ei ole sallittua liikuntahallin piha-alueella. Järjestämme erillisen tupakointipaikan.

Turnauksessa palvelee Lappilan Nousun buffetti. Buffetissa käy käteismaksu ja mobilepay.

Tervetuloa turnaamaan ja katsojille seuraamaan tasokasta harrastelentistä!