VLC Kärkölä 21.10.2023 lopputulokset ja turnaustunnelmia - seuraava Kärkölän turnaus pelataan la 24.2. 2024

23.10.2023

Turnausvoittaja Tarmo hyökkää keskeltä VK Meieä vastaan
Turnausvoittaja Tarmo hyökkää keskeltä VK Meieä vastaan
Miesten sarjan kärkikamppailussa VK Meie 40+ ja Herralan Hukkien välillä nähtiin paljon komeita hyökkäyksiä ja torjuntoja.
Miesten sarjan kärkikamppailussa VK Meie 40+ ja Herralan Hukkien välillä nähtiin paljon komeita hyökkäyksiä ja torjuntoja.
Klikkaamalla kuvia näet ne suurempina!
Klikkaamalla kuvia näet ne suurempina!

 

Naisten harrastesarjan tulokset

1. Tarmo

2. VK Meie

3. Team Revanssi

4. Topeno Team

5. SuVo Girls

6. Sunny Volley

7. Stars

8. Rautamankelit

9. Erä NX


Miesten harrastesarjan tulokset

1. VK Meie 40+

2. Herralan Hukat

3. Hirviwaara

4. Topeno Team

5. Kuohun Sukeltajat

6. Tantara

7. Riceballs

8. Kipinä

9. TKS


Kärkölän 21.10. VLC -osaturnaukseen saatiin täydet yhdeksän joukkueen kaaviot sekä naisten että miesten harrastesarjaan. Aamusta Koskisen Areenaksi nimetyn Kärkölän liikuntahallin valtasi naisten sarja. Pelit lähtivät rivakasti käyntiin klo 9, vaikka sekä pelaajien että järjestäjien harmiksi toinen hallin väliverhoista oli rikki, eikä huolto ollut ehtinyt vikaa korjaamaan. Onneksi tämä puute ei haitannut kovin pahasti pelejä.

Tarmo Lohjalta eteni naisten turnauksen voittoon häviämättä lopulta erääkään. Kakkoseksi sijoittui VK Meie, joka lohkovoittajien sijoitusottelussa haastoi Tarmoa hyvin. Kolmas oli VK Meien kolmanteen erään keskinäisessä ottelussa pakottanut ja alkulohkossa pistevertailussa SuVo Girlsit sijoista 4-6 kamppailemaan pudottanut Team Revanssi.

Lohkokakkosten sijoituspeleissä vahvin oli Topeno Team, jolle siis turnauksen neljäs sija. Viidenneksi tuli SuVo Girls ja kuudenneksi Sunny Volley.  Seitsemänneksi sijoittui lohkokolmosten ykkönen ja pitkämatkalaisin turnaaja, Ristiinasta tullut Stars. Alkulohkonsa kakkossijan samoin pistevertailussa Sunny Volleylle hävinnyt Rautamankelit oli kahdeksas ja Erä NX yhdeksäs.

Naisten turnauksen jälkeen verkot nostettiin ja täsmälleen suunnitellussa aikataulussa areenalle pääsivät miehet. Miesten jokaisessa alkulohkossa pelattiin yksi 1-1 tasapeliin päättynyt peli, joten Lappilan Nousun pj:n exceliin kehittämä tulosohjelma oli jälleen tarpeen.

Puhtaalla pelillä eli kahdella 2-0 voitolla kärkitaistoihin selvisi ainoastaan VK Meien 40+ veteraaniporukka. Mitalisijakamppailuihin ynnättiin lisäksi kaksi joukkuetta naapurikunta Hollolasta.  Kärkölän Viikkareissa tuttu menestyjä Herralan Hukat sekä toista kertaa mukana ollut HirviWaara.

Voittovääntö käytiin VK Meien ja Herralan Hukkien välillä. Ratkaisuhetkillä VK Meie oli parempi voittaen niukasti erin 2-1. Hukille kakkossija ja molempia tiukasti haastaneelle Hirwiwaaralle pronssia.

Alkulohkossa Hukkien kanssa tasurin pelannut Topeno Teamin miesjoukkue joutui molemmissa sijoitusotteluissa pelaamaan kolme erää, mutta voitti molemmat ja oli neljäs. Hirviwaaran kanssa alkulohkon voitosta mitellyt, mutta pistelaskussa hävinnyt Kuohun Sukeltajat oli viides ja vahvistetulla rosterilla turnannut järjestävän seuran joukkue Tantara kuudes.

Kokemus oli kaiken kaikkiaan valttia sekä naisten että miesten sarjoissa, mutta erittäin mukava oli nähdä molemmissa sarjoissa nuoria pelaajia.

Onnistumisia tuulettivat kunnolla miesten sarjan nuorimmat joukkueet, seitsemänneksi sijoittunut Riceballs ja yhdeksänneksi tullut TKS. Kahdeksas sija miesten puolella kirjattiin vihtiläiselle Kipinälle, jonka kuusikossa pelasi kotijoukkue Tantaran tavoin yksi naisvahvistus.

Kiitos kaikille pelaamassa olleille, runsaslukuisille fanijoukoille ja ahkeralle järjestäjätiimille! Helmikuussa toivottavasti nähdään täyden turnauksen merkeissä taas!